Måløy Radioforretning ble stiftet i 1940 av Bjarne Osmundsvåg og Sverre Skibenes. I krigsårene lå driften naturlig nok nede, men i 1945 åpnet firmaet på nytt.

 

Etter en tid i kjelleren på Bedehuset i Måløy flyttet firmaet til nye l okaler i Sverre Skibenes' hus. Her dreiv en butikk og verksted til i slutten av 50-tallet. Da flyttet en på nytt - nå enda lenger syd i Gate 1 - til Lars Haugens eiendom, og her holder firmaet fortsatt til.

 

I løpet av disse årene har vi solgt skipselektronikk, radio/TV og musikkinstrumenter. Også plater og kassetter var en del av butikkens utvalg.

 

I 1986 trakk Bjarne Osmundsvåg seg ut, og firmaet ble overtatt av ansatte i bedriften.

 

I dag har vi avdeling for skipselektronikk og serviceverksted fordelt på to etasjer på til sammen 300 m2.

 

Måløy Radioforretning er medlem av NAVY-kjeden. Dette er en kjede av skipselektronikk-forhandlere langs heile norskekysten. Firmaet sysselsetter i dag 8 personer.

 

Måløy Radioforretning med fokus på Skipselektronikk 
Fra 01.09.01 har Måløy Radioforretning A/S og Elektronikk Måløy A/S gått sammen i Måløy Radioforretning A/S med det mål å bli det ledende elektronikkselskapet på Søre Sunnmøre og i Sogn og Fjordane. Gjennom denne korte informasjonen ønsker vi at du skal vite hvem vi er.

 

Vi skal ha all fokus mot service og salg av skipselektronikk og kommunikasjonprodukter til våre sluttbrukere.
Gjennom produktinnsikt, markedstilpasning og forbedret organisering av vår servicevirksomhet skal vi kunne gi deg som
kunde den tetteste oppfølging og de beste tilbudene i markedet.Hva betyr dette for deg som kunde? På kort sikt håper vi at du ikke merker store forandringer. Vi er fortsatt de samme menneskene som du alltid har truffet når du har henvendt deg til oss.

 

På lang sikt håper vi bl.a. at vårt samarbeid med våre kunder vil gjøre oss i stand til å utvikle vårt servicetilbud for deg som kunde.
Når vi ser framover vil konkurransen bli sterkere. Derfor vil det stilles enda større krav til oss når det gjelder å finne gode produkter og serviceordninger/avtaler for deg som kunde. Vi kan også levere dataprodukter,samt hvite og brunevarer fra vår butikk.

 

På denne siden ser du de personene du normalt møter når du henvender deg til oss. Vi ønsker fortsatt å være en lønnsom samarbeidspartner for alle potensielle kunder i vår definerte salgsregion.

 

       

Din lønnsomhet er vår suksess.    Vår suksess er din lønnsomhet.

© 2016 Ocean Electronics , avd Måløy   

Alle rettigheter reservert  

  • Facebook App Icon